نکات طلایی در شروع بازاریابی بین المللی
همه ما می دونیم که ورود به بازارهای جهانی و به دست آوردن سهمی پایدار و سودآور از این بازارها یکی از آرزوهای هر شرکت و کسب و کار است ما چگونه می توانیم صادراتی مستقیم – پایدار و سودآور داشته باشیم ….؟
صادرات به دو روش :
1- غیر مستقیم : فروش به واسطه های فروش که معمولا درب کارخانه یا نهایتا در مبدا گمرکی اتفاق می افتد و تسویه آن در کشور انجام می گردد .
2- مستقیم : در این گونه صادرات شرکتها بصورت مستقیم و بدون واسطه وارد بازارهای بین المللی شده و خودشان شبکه فروش و توزیع محصولات را راه اندازی و مدیریت می نمایند .
نکته بسیار مهم انتخاب یک استراتژی کلان براساس پامترهای زیر است :
1- نوع محصول : گروه محصولات و طیف مخاطبین محصولات بر انتخاب استراتژی تاثیر گذار است باید بین محصولات B2B- B2G-B2C تفاوت قایل شویم زیر هر کدام روش خود را برای معرفی و بازاریابی دارند .
2- انتخاب کشور هدف : شرایط فعالیت – قوانین – رفتار مصرف کنندگان و عموما محیط اقتصادی در هر کشور متفاوت است .
2- میزان توان سرمایه گذاری : منطقا ورود به بازارهای بین المللی بصورت مستقیم سرمایه گذاری مستمر نیاز دارد شما باید بتوانید از عهده هزینه های بازاریابی در کشوری که انتخاب نموده اید بر بیاید مثال هزینه های حضور در کشور افغانستان بسیار متفاوت با کشور عمان می باشد .
موارد فوق بخش کوچکی از طراحی بازاریابی بین المللی را تشکیل می دهد .
با توجه به تفاوت نرخ ارز در ایران انتخاب هوشمندانه بسیار در موفقیت و عدم موفقیت شما تاثیر گذار است پس درست انتخاب کنید و قاطع قدم بردارید .
گروه مشاورین رستا تجارت با بیش از 18 سال سابقه بازاریابی صادراتی در کشورهای عراق افغانستان حوزه خلیج فارس و منطقه CIS نگرش جامع و راهبری درست و هوشمندانه جهت حضور موفق در بازارهای هدف صادراتی ایران دارند .
دیدگاهتان را بنویسید